Treningstilbud

Byens nyeste treningssenter - åpent for alle!


Kondisjon:

Til oppvarming og kondisjon har vi valgt tredemøller, ellipsemaskiner og sykler fra den verdensledende leverandøren Technogym. Vi har også armsykkel for oppvarming av overkropp. I tillegg finner du kondisjonsutstyr fra amerikanske Cybex, og romaskiner av merket Concept 2. Skånsom og effektiv trening av hele kroppen.

bike run now vario2

Styrketrening:

Vi har valgt funksjonelle styrketreningsapparater for å gi deg som bruker en treningsform som er mer overførbar til dagliglivets krav og utfordringer.

Technogyms nyutviklede Kinesis - serie gir deg et naturlig bevegelsesmønster og mulighet for skreddersydd bevegelsesbane. 3D-bevegelsen gir deg fri bevegelsesbane, og det er ingen behov for justeringer. Flere bevegelsesretninger kan aktivisere flere muskelgrupper i samme øvelse.

kinesis-4 kinesis-2 kinesis-3

Easyline består av 9 sirkeltreningsmaskiner som passer for alle. De kjennetegnes av: -Ingen justeringer nødvendig (hydraulisk motstand). -Komplett, effektiv og rask trening på bare 30 minutter. -Garantert resultater.

easyline-1

Frivekter
Vi har det du trenger for å trene frie øvelser. Stativer for knebøy og benkpress. Komfortable treningsbenker, hantler fra 1 – 26 kg, ulike trekkapparater. I tillegg er det tilrettelagt for dips og kroppshevinger. Vi har også areal til slyngetrening, terapiballer, medisinballer, balanse, matteøvelser og uttøyning.

frivekter-1 manualer-1 manualer-2

Gruppetrening:

Vi vil kunne tilby gruppetrening for ulike pasientgrupper som er henvist fra lege, manuell terapeut og kiropraktor. Detaljert info kommer seinere.

Treningsveiledning:

Riktig trening er avgjørende for at du skal få de resultatene du ønsker. Alle som tegner medlemsskap vil få tilbud om veiledningstime der vi setter opp et treningsprogram tilpasset akkurat deg. Alle med medlemsskap har tilgang til justeringer og endringer av treningsprogrammet undervegs. Ta kontakt for å avtale veiledningstime.

Trening for deg som er til behandling:

Ofte vil trening være en sentral del av behandlingen, og som pasient vil du dra nytte av at vi også har et moderne treningssenter. Det betyr at behandleren har tilgang til alt av treningsutstyr, slik at du kan få et presist og godt treningsopplegg.