Ny mann og gammel vikar

Da er sommeren i full gang, og etter en svært travel vår var det vel egentlig på høy tid å presentere vår "nye" medeier og kollega. Thomas Bjerke overtok i vinter for Håkon Morten.


Håkon må vel sies å være en nestor i faget og grunnlegger av fysio3, Triangelen Fysioterapi og Kremmertorget Fysioterapi og Treningssenter i sin tid. Så det var store sko Thomas II skulle fylle. Han kommer fra Fysioteam på Hamar, hvor han tydeligvis har gått en god skole, for han har fra dag en gått rett inn i drift og pasientbehandling og gjort savnet etter Håkon lettere å bære. Vi vil tro mange allerede har stiftet bekjentskap til denne allsidige karen fra hedmarken, og kan med trygghet si at alle som får han som sin fysioterapeut er heldige. Med interesse for idrett og trening har han også ved siden av sitt virke i vår fullført en master i klinisk fysioterapi ved Høgskolen på Vestlandet(Bergen), så det er en kompetent kar vi har fått inn i kollegiet. Vi ønsker Thomas velkommen, og gleder oss til mange artige år sammen på fysio3.


"Nykommer" #2 er Haakon Westgård. Han har jobbet ved fysio3 en stund, men har i vår og sommer gått inn i et vikariat for Emilie Holmseth Risberg frem til februar 2023. Håkon er håndballfysio, men vil nå også ta unna pasienter i kommunen som står på vår venteliste. Ellers er Håkon en jovial og trivelig telemarking fra Kragerø og vi er meget glade for å ha han på lån en stund. Håkon er ofte å se i treningssalen, og vil på lik linje med alle andre ved fysio3 være tilgjengelig for veiledning og tips til dere som besøker oss som treningskunder. 


Velkommen til begge gutta, og god sommer til alle våre pasienter, kunder og samarbeidspartnere.