Treningstilbud

Treningstilbud midt i sentrum, over to etasjer på Torghjørnet.Kondisjon:

Til oppvarming og kondisjon har vi tredemøller, trappemaskin, ellipsemaskiner og sykler fra den verdensledende leverandøren Technogym, samt watt-sykler fra Bodybike. Vi har også armsykkel, romaskin og stakemaskin for oppvarming av overkropp. Skånsom og effektiv trening av hele kroppen.

Styrketrening:

Vi har valgt funksjonelle styrketreningsapparater for å gi deg som bruker en treningsform som er mer overførbar til dagliglivets krav og utfordringer.


Technogyms nyutviklede Kinesis - serie gir deg et naturlig bevegelsesmønster og mulighet for skreddersydd bevegelsesbane. 3D-bevegelsen gir deg fri bevegelsesbane, og det er ingen behov for justeringer. Flere bevegelsesretninger kan aktivisere flere muskelgrupper i samme øvelse.

Easyline består av 9 sirkeltreningsmaskiner som passer for alle. De kjennetegnes av: -Ingen justeringer nødvendig (hydraulisk motstand). -Komplett, effektiv og rask trening på bare 30 minutter. -Garantert resultater.

Frivekter

Vi har det du trenger for å trene frie øvelser. Stativer for knebøy og benkpress. Komfortable treningsbenker, hantler fra 1 – 32 kg, ulike trekkapparater. I tillegg er det tilrettelagt for dips og kroppshevinger. Vi har også areal til slyngetrening, terapiballer, medisinballer, balanse, matteøvelser og uttøyning.


Omnia8-sirkel/crossfit

I senterets annen etasje finner du en sal tilrettelagt for sirkeltrening i Technogym Omnia8, en fantastisk sirkel som tilrettelegger for gruppetrening uavhengig av treningsnivå og treningsform. Her kan du trene tung styrke både med kroppsvekt og sirkelens utstyr, så vel som intervaller med fokus på kondisjon.

Gruppetrening:

Vi vil kunne tilby gruppetrening for ulike pasientgrupper. Pasienter trenger ikke lengre henvisning fra lege for å kunne ta kontakt med våre fysioterapeuter. Hvis du i din rehabilitering har behov for tilrettelagt trening kan din fysioterapeut gi deg et tilbud i en av klinikkens ulike grupper. Vi har treningsgrupper for pasienter med et bredt spekter av plager, både diagnosespesifikke gruppe for lunge og hjertepasienter, ortopediske pasienter, nevrologiske pasienter og tilbudet «Aktiv med artrose» for pasienter med slitasjetilstander i hofter og knær. Ta kontakt med en av klinikkens fysioterapeuter hvis du lurer på hvilket tilbud som evt kunne passe for deg. Pasientrettet aktivitet foregår mellom kl 0800-1600, og pasienter betaler egenandeler etter gjeldende takstplakat, som evt gir frikort 2 når egenandelstak 2 er nådd.


Treningsveiledning:

Riktig trening er avgjørende for at du skal få de resultatene du ønsker. Alle som tegner medlemskap vil få tilbud om veiledningstime der vi setter opp et treningsprogram tilpasset akkurat deg. Alle med medlemskap har tilgang til justeringer og endringer av treningsprogrammet undervegs. Ta kontakt for å avtale veiledningstime.


Trening for deg som er til behandling:

Ofte vil trening være en sentral del av behandlingen, og som pasient vil du dra nytte av at vi også har et moderne treningssenter. Det betyr at behandleren har tilgang til alt av treningsutstyr, slik at du kan få et presist og godt treningsopplegg.